Kamerton is een sponsor van Rangel Silaev!

Kamerton is een sponsor van pianist https://youtu.be/92g9ZI1OpNY / componist https://youtu.be/czOYi11Mxnw / film music producer Rangel Silaev.

Rangel Silaev is een jonge ervarende musicus met een virtuoze Russische pianotechniek. 19-jarige pianist Rangel heeft een duidelijke missie om de wereld in vrede te brengen en jongeren op moderne manier met klassieke muziek in contact te brengen, o.a. door zijn composities zoals ‘Hymne voor de vrede’  https://youtu.be/czOYi11Mxnw en zelf geproduceerde filmmuziek met live piano  https://youtu.be/_KKmNhnthp4 ; https://youtu.be/oI8TDMxE9KY.   Rangel heeft een nieuw filmmuziek/showconcept bedacht. Dit bestaat uit klassieke en eigen geproduceerde/gecomponeerde elektronische muziek met live piano/orkest in elkaar geweven  (zie zijn eigen uitleg  https://youtu.be/TS3FYL1YMj4 ).

Rangel speelt zowel met orkesten als solist en geeft al soloconcerten vanaf zijn 9de , o.a. in het buitenland https://klassiek-centraal.be/recencies/concerten-recencies/rangel-silaev-bezorgt-kippenvel . Ook werkt hij met bekende artiesten/zangers samen, o.a. door nummersproductie van hun.

Na een 4 jaar durende studie bij het Conservatorium Tilburg (piano en compositie), 1 jaar studie bij de Imola Piano Academy, studeert Rangel nu voor het 5de jaar intern bij het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Hij woont in House of Music in Den Haag.  Rangel speelt  regelmatig concerten https://youtu.be/92g9ZI1OpNY  https://youtu.be/qNwBBLWInio  (in het buitenland), o.a. met zijn eigen composities, en neemt hij deel aan concoursen https://youtu.be/smoKv6tziyM Hij was o.a. de winnaar van het Internationale Novak piano concours in Tsjechië en hij kreeg De Gouden Label aanmoedigingsprijs van Klassiek Centraal België https://youtu.be/Qn5nnINjY4k  In 2015 werd een documentaire over Rangel met Katja Schuurman uitgezonden https://youtu.be/c7t8ObT10DI  

Door zijn virtuoze spel, slimme keuzes voor indrukwerkende repertoire, interessante verhalen met humor over (eigen) stukken en componisten wordt hij door het publiek bewonderd. Organisatoren bieden vaak weer nieuwe concerten aan. Dirigenten, orkesten en artiesten werken graag met Rangel samen, omdat hij goed en heel muzikaal voorbereid is, waardoor repetities  minder tijd in beslag nemen en concerten met hem als solist tot staande ovaties leiden. Organisatoren van concerten en muziekcritici zijn het allemaal eens dat het met Rangel heel prettig samen te werken is. Hij is niet veel eisend, sociaal en dankbaar. Hij heeft afgelopen jaren vele soloconcerten gespeeld, o.a. Concertentour in Griekenland, pianorecitals bij Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen in Zuiddorpe. Rangel heeft een ruimte in zijn concertenprogramma voor interessante concerten/voorstellen..

Hieronder een paar links naar uitvoeringen en concerten:
Ballade No.1, op. 23 van F. Chopin, https://youtu.be/92g9ZI1OpNY  https://youtu.be/hSK-DxTjeC8 ;
Erlkönig - Shubert (Liszt Transcription),   https://youtu.be/ACOAdZ0Lo2Y ;
Verkorte video van pianorecital bij Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen,   https://youtu.be/qNwBBLWInio ;
Uitvoering van Novak stukken tijden het Internationaal Novak pianoconcours in Tsjechië,  https://youtu.be/smoKv6tziyM ;
Uitvoering van de eigen compositie van Rangel «Hymne voor vrede» met orkest https://youtu.be/czOYi11Mxnw , https://youtu.be/zri4UPyQykw ;
Moments musicaux no.5 Op.16  S.Rachmaninoff, https://youtu.be/aUg1alMTNwE ;
3de Sonata op.28  van Prokofiev   https://youtu.be/uFmVZP9k848                

Opening van het concert bij het Rectors Palace in Dubrovnik (Kroatië), http://youtu.be/uDu0VPFTgoU ;
3de deel van de 6e symfonie van Tsjaikovski quatre mains op.74 Allegro molto vivace,  https://youtu.be/xB6ITHV2UYk ;
Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de site: www.rangel.nl