Partner in Business Development

Uw Russische partner voor Business Development in Rusland
woont bijna bij u op de hoek van de straat��.,
in Nederland.


In de voormalige Sovjet Unie en met name in Rusland liggen er voor het Nederlandse bedrijfsleven enorme mogelijkheden en uitdagingen. Kansen om uw markt te vergroten. Met kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Zowel voor de consumentenmarkt als ook voor de kapitaalgoederenmarkt.

Als uw onderneming deze uitdagingen wenst aan te gaan door deze enorme groeimarkt te gaan bewerken dan heeft u absoluut hulp nodig van ervaren Rusland specialisten om lokaal uw weg te vinden.


Een kenner bij uitstek is Dr. Oksana Titova, de van oorsprong Russische directrice / eigenaresse van Kamerton, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in zakendoen met en in Rusland. Voor u een Partner in Business Development.

Kamerton brengt twee werelden bij elkaar. Een Nederlandse onderneming die Rusland expertise en know-how importeert en exporteert. Expertise en know-how die u als starter de weg helpt vinden achter de horizon van deze voor u onbekende wereld. Sinds jaar en dag helpt Kamerton op deze wijze Nederlandse bedrijven met het zakendoen in de landen van de voormalige Sovjet Unie.

Naast het agentschap en de handelsonderneming is Kamerton ook gespecialiseerd in vertalen en tolken. Zo is Oksana Titova een beedigd vertaler en tolk Russisch - Nederlands, Nederlands - Russisch actief voor de rechtbank, advocaten, belastingadviseurs en bedrijven.

Kamerton vertegenwoordigt als agentschap enkele gerenommeerde bedrijven. Zo is zij op de Russische markt actief voor Heering (Vaassen), De Boer (Wijchen), Stafier (Zevenaar) en Profigreen BV.

link1                      link2                           link 3