kamerton gastenverblijf (NL)

Gastenverblijf in Venray dichtbij luchthavens Weeze, Dusseldorf, Eindhoven voor zakenmensenverblijf. 5 comfortabele slaapkamers, 2 luxe badkamers, rustgevende muziektuin waar u van planten en inrichting kunt genieten

Gastenverblijf Kamerton (Russisch voor Stemvork) is ingericht als tussenstation van en voor verblijf van internationaal georienteerde zakenmensen. In ons Gastenverblijf kunt u, voorzien van alle gemakken, in alle rust ontspannen en overnachten. Prijs 80 euro per nacht per persoon.

Het gastenverblijf biedt plaats aan 5 comfortabele slaapkamers, inclusief 2 luxe badkamers met toiletten en nog een apart gastentoilet. Kamerton heeft een speciaal ontworpen rustgevende muziektuin waar u van speciale en unieke planten, bomen en inrichting kunt genieten. De grote woonkamer heeft uitzicht op de binnen- en buitentuin (te bereiken via schuif glazen pui). In de woonkamer bevindt zich een grote plasma TV met diverse zenders uit binnen- en buitenland. De ruime woonkamer is verder uitgerust met een gelakt televisiemeubel, een lage kast, een leren bank, modern zitmeubilair, en een glazentafel voor 6 personen. Het ontbijt wordt geserveerd in de woonkamer.

U kunt in alle privacy van alle faciliteiten genieten, zoals snelle draadlosse internet, verschillende (buitenlandse) Tv-kanalen, grote aparte tuin met mooie verlichting, luxe badkamers. De moderne en open keuken is uitgerust met de modernste apparatuur, zoals een grote koelkast met diepvries, een vaatwasser, een inductie kookplaat, met een RVS afzuigkap, met apparatuur om de verschillende gerechten warm te houden, etc.

De gezellige terrasjes en de diversiteit aan winkels in Venray maken elk bezoek aan het centrum zeker de moeite waard.

Onze parkeerplaats is gratis voor bezoekers. Daarnaast beschikken wij over een eigen parkeerplaats die s nachts wordt afgesloten. Wij kunnen u ook van de luchthaven halen en naar uw partners brengen.

Breng een bezoek aan Venray de Beste Binnenstad van Nederland: Venray heeft een eigentijds centrum met diverse historische parels en mag trots zijn op haar brede voorzieningenaanbod in het centrum. De diversiteit in het voorzieningenaanbod is groot en alles is op loopafstand te bereiken. Beleef de typisch Noord-Limburgse gastvrijheid in de sfeervolle winkelstraten en pleinen van Venray.

Handleiding wordt persoonlijk door de gastvrouw uitgelegd.

E-Mail: kamerton@wxs.nl